Juan Albin speră că transferul său la Veracruz va fi definitivat în scurt timp. Fotbalistul nu a semnat cu mexicanii, aşa cum au anunţat mai multe publicaţii. Jurnalul Prahovean a explicat însă că fotbalistul uruguayan nu avea cum să semneze un contract fără ca Veracruz şi clubul Petrolul să se înţeleagă asupra transferului. De altfel, contactat telefonic, directorul executiv Andi Crângu preciza, la acel moment, că Veracruz nu făcuse nicio solicitare în acest sens.

În plus, era imposibil ca vreun act să fi fost semnat, din moment ce toţi cei cu drept de semnătură de la Petrolul se aflau în arest preventiv.  

Iată ce spune acum Juan Albin, conform stiridesport.ro: "Mai e ceva de pus la punct cu Petrolul pentru a încheia transferul, dar cred că săptămâna care vine se va rezolva cu clubul şi totul va fi în regulă”.

Juan Albin, ca şi alţi jucători ai Petrolului, se află în ultimele şase luni de contract. El poate semna un precontract cu orice echipă, dar fără dezlegare din partea clubului ploieştean, nu poate pleca până la expirarea înţelegerii, în vară. 

Foto: libertatea.ro