CSU Asesoft are nevoie de o victorie pe terenul celor de la Hapoel Ierusalim pentru a se califica în Top 32 din Grupa E a EuroCup înaintea ultimului joc. Campionii au şi variant unei înfrângeri la mai puţin de 9 puncte diferenţă. Alb-albaştrii au pregătit însă meciul pentru un succes, după cum au spus tehnicianul Vladimir Arnautovic, dar şi extrema Marius Runkauskas.

Declaraţii (csuasesoft.ro):

Vladimir Arnautovic, antrenor CSU Asesoft: „Nu va fi un meci deloc uşor, întrucât Hapoel va încerca să forţeze mâna destinului şi să păstreze şanse pentru ultima săptămână a sezonului regulat. Suntem pregătiţi de luptă şi, sperăm noi, de o mare victorie. Mai avem nevoie de un singur pas pentru a merge mai departe, aşa că ne dorim să-l facem la Ierusalim tocmai pentru a evita emoţiile unui meci decisiv, la Ploieşti, împotriva lui Partizan”.

Marius Rukauskas, extremă CSU Asesoft: „Suntem încrezători în forţele noastre înaintea acestui meci care ne-ar putea trimite în fazele superioare ale competiţiei. Am câştigat în tur la o diferenţă de 9 puncte, aşa că avem două variante pentru a merge mai departe. Abordăm jocul de la Ierusalim după victorii importante în Liga Naţională şi EuroCup şi ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie până la finalul anului”.

Foto: prosport.ro