87 de piloţi s-au înscris, până în prezent, în cursa pentru Trofeul Sinaia. Piloţii se mai pot înscrie şi astăzi, 18 iulie, ora 20,00 pentru a lua startul în etapa a V-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2013, organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, în perioada 20 – 21 iulie.

“Sunt foarte încântat de faptul că voi lua din nou startul la etapa de viteză în coastă de la Sinaia. E o cursă specială pentru mine, într-o locaţie cu adevarat deosebită în care îmi face mare plăcere sa concurez. Aştept cu nerăbdare să mă urc în maşină şi să fac spectacol pentru fanii prezenţi la faţa locului. Vin după o perioadă în care am avut multe activităţi de public relations şi îmi doresc să încununez aceste activităţi cu o prezenţă spectaculoasă la Sinaia. Sunt foarte entuziasmat şi promit că voi contribui cât pot de mult la buna dispoziţie! În ziua de sâmbătă voi evolua la bordul Mitsubishi-ului Evo 9 (de stradă), iar duminică voi "dansa" alături de maşina de concurs... Mitsubishi Evo 10” a declarat Vali Porcişteanu – campion naţional de raliu.

De asemenea, s-au înscris şi la această ediţie pentru a lua startul în competiţie, fostul Prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu care va concura pe o Lanicia Fulvia la grupa I şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea care va pilota o Skoda Fabia RS TDI, la grupa H3.

În perioada de desfăşurare a Trofeului Sinaia circulaţia autovehiculelor în oraş, va fi restricţionată astfel:

· B-dul Carol I, pe sectorul de drum dintre străzile Aosta şi  B-dul Ferdinand (intrarea la Castelul Peleş) de vineri, 19 iulie 2013, ora 11.00, până duminică, 21 iulie 2013 ora 21,00;

· Traseul de competiţie care cuprinde străzile Eroilor, Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400 (între Restaurant Taverna Sârbului – Restaurant Schiori), va fi închis sâmbătă 20 iulie 2013 în intervalul orar 5.00 – 20.00 şi duminică 21 iulie 2013 în intervalul orar 5.00 – 18.00.

 

Totodată, pentru ocolirea zonelor blocate traficului, va fi afişată în oraş harta rutelor alternative.