Niciun petrolist nu a uitat şi nu va uita aroganţa unui băieţaş de cartier, manelist şi figurist, care dădea cu tifla oamenilor de la Ploieşti după ce Steaua făcuse un amărât de 0-0. Reghecampf, pe numele lui, care a luat campionate în România cu o echipă susţinută artificial de mulţi neaveniţi, dar mai ales de arbitri, exxplica el, arogant, cum a făcut hora bucuriei pe Ilie Oană pentru că aşa a simţit.

Petroliştii nu te-au uitat, fan al manelelor ce eşti! Şi au sperat ca, atunci când îţi va arde buza mai tare, să primeşti palma pe care, în România, multe arbitraje şi mulţi fanatici de conjunctură nu ţi-au dat-o!

Te-ai dus la cea mai bogată echipă din toată Asia, cât e ea de mare, ai luat o echipă calificată în sferturile Ligii Campionilor Asiei şi ai avut bafta porcoasă, pe care ai avut-o mereu, de a juca finala şi de a lua trofeul cu o echipă precum Sydney Wanderers.

Aroganţa fără substanţă, care te caracterizează, te-a făcut să le promiţi arabilor că vei lua trofeul. Ai declarat că adversarii alcătuiesc o echipă mică. Şi ţi-a luat echipa asta mică trofeul de sub nas. Te-ai agitat ca un pepsi, ai ţipat la arbitru că nu îţi dădea penalty-ul ăla care să-ţi bage un milion de dolari în buzunar. Ai tăi au ratat din toate poziţiile şi ai rămas un gură cască, la final. Aşa cum eşti. Nu ai înţeles că, mai devreme sau mai târziu, în viaţă plăteşti pentru ce faci. Ai pierdut un trofeu în cel mai jalnic mod cu putinţă! Ai întâlnit în finală pe neica-nimeni şi te-ai făcut de râs, ratând trofeul. Ai primit ce meritai, arogantule! Să te compătimească alţii, că petroliştii nu o vor face niciodată.

Oricum te bate şi Piţi, în meci direct!

foto: prosport