Petrolul se pregăteşte de derbiul cu Astra, la Giurgiu, pentru un meci de 6 puncte, aşa cum l-a catalogat, pe bună dreptate, antrenorul Gheorghe Mulţescu.

Petrolul se află la trei puncte în faţa formaţiei din Giurgiu şi o victorie obţinută de lupi în deplasare are reprezenta o lovitură grea pentru Astra.

Petroliştii nu pot miza pe Fanchone, accidentat în continuare, dar l-au recuperat pe Mustivar. Au fost problem şi cu Astafei, care se alesese cu o contuzie la piciorul la drept, dar el va fi refăcut până la ora partidei.

Mulţescu a pus accent pe importanţa momentului în care Petrolul o întâlneşte pe Astra. Tehnicianul a spus că ar vrea ca lupii să câştige la scorul cu care Celtic s-a impus joi, în grupele Europa League (2-1).

”Urmează Astra-Petrolul şi nu cred că trebuie să mai spun altceva. Este un joc foarte important, de 6 puncte, având în vedere că se întâlnesc două contracandidate la primele locuri. Argumentele noastre pentru a câştiga sunt creşterea avută de la meci la meci, buna organizare a jocului şi forţa ofensivă. Nu există o favorită, va fi un joc echilibrat, însă principala mea preocupare este să-l câştig. Aş vrea să batem cu scorul cu care a pierdut Astra la Glasgow”, a declarat Mulţescu la conferinţa de presă susţinută vineri după-amiază, conform fcpetrolul.ro.

Meciul Astra - Petrolul se dispută luni, de la ora 21.00.