CSM Ploieşti confirm startul bun de campionat. Sâmbătă, elevii lui Dragoş Dobrescu s-au impus şi pe terenul grupării HC Buzău şi se menţin pe podiumul Diviziei A, cu punctaj maxim, dar cu un meci mai puţin disputat comparativ cu liderul CS Politehnica Iaşi.

Ploieştenii s-au impus în faţa celor de la Buzău cu scorul de 27-18. CSM a condus şi la pauză la o diferenţă confortabilă, 16-9, controlând practice jocul din primul şi până în ultimul minut. „Cred că a fost cel mai bun meci făcut de băieţi în acest sezon, în faţa unei echipe care va pune multe probleme altor formaţii din serie. Jocul din apărare a făcut diferenţa, determinarea cu care s-a jucat oferind multe baloane ofensivei”, a declarat, după meci, directorul tehnic Ion Nicolae, pentru csmploiesti.ro.

Pentru CSM au evoluat  D. Rotaru - Al. Budui (5 goluri), Zamfir (2), Turcu (5),  Hoinaru (4), Gh. Roman (3), Mihoci (2), iar, pe parcurs, au mai jucat M. Dumitru - Sava (1), Cârstea, Stăncioiu (2), Pâslaru (2), Botezatu (1), Năstase, Hodorogea.

Divizia A ia pauză în următoarele trei săptămâni, în acest interval fiind programată o acţiune a lotului naţional de tineret, la care participă mai mulţi sportivi din eşalonul second. Următoarea etapă este programată sâmbătă, 8 noiembrie.

CSM Ploieşti nu va juca însă atunci, pentru că nu are adversar, aşa că primul meci oficial va fi cel de pe 15 noiembrie, chiar cu liderul la zi, Poli Iaşi. În cele trei săptămâni de pauză, echipa ploieşteană va disputa mai multe jocuri de pregătire.