Meciul cu echipa antrenată de Florin Marin, Ceahlăul Piatra Neamţ, este unul care trebuie câştigat de Petrolul, pentru a se menţine în topul Ligii I. Gi Mulţescu, antrenorul Petrolului, ştie, însă, că nu va fi deloc uşor, mai ales în faţa unui adversar care se va apăra supranumeric, aşa cum au făcut toate echipele antrenate de Florin Marin.

„Întâlnim o echipă incomodă. Trebuie să jucăm iute şi să fim precişi pentru a nu ne complica existenţa. Oricum, vom avea probleme până când vom reuşi să spargem cazemata!”, a declarat Mulţescu la conferinţa de presă de astăzi.

Pentru partida cu Ceahlăul, doar Mustivar şi Fanchone sunt indisponibili, toţi ceilalţi jucători fiind apţi pentru a evolua luni seară.

Favoritul lui Mulţescu este Boloni!

Favoritul lui Gigi Mulţescu pentru a deveni selecţioner este Boloni. „Este un băiat educat, ştie foarte mult fotbal, a şi demonstrat-o până acum! Dar, din ce ştiu eu, se va merge pe varianta cu Iordănescu, interimar, pentru meciul cu Irlanda de Nord. Oricum, Boloni nu este foarte dorit pentru că ar fi plecat de la naţională la Sporting, din ce îmi amintesc eu!”, a mai punctat Mulţescu.

Lobby pentru ca naţionala să joace pe Ilie Oană

Gigi Mulţescu a anunţat că este gata să facă lobby pentru ca România să joace meciurile de acasă pe Ilie Oană! „Suporterii, aici, ştiu să facă o atmosferă unică, stadionul are o acustică foarte bună, ar fi un marea avantaj pentru jucătorii din naţională să joace în faţa unui public precum cel de la Ploieşti!”