Nu este nici un fel de glumă, ci mai degrabă o realitate. Nu cred că Hamza Younes a avut vreun conflict de o asemenea natură la el în ţară, nu am cunoştinţă despre aşa ceva, dar şi dacă ar fi avut nu putea fi susţinut mai puternic decât a fost la Ploieşti, în această seară. Jucătorul african trebuie să înţeleagă faptul că, atât timp cât face parte din familia Petrolului, nu va fi niciodată singur şi mereu va avea susţinere pentru acţiunile sale.

Atât timp cât acestea nu sfidează moralitatea şi bunul simţ. Mai ales dacă un  primar precum Mazăre, paralel cu tot ceea ce înseamnă fotbalul, îşi permite să-şi pună gorilele să-l bată pe jucătorul Petrolului doar pentru faptul că acesta folosea skijetul pe marea sa! Suporterii Petrolului s-au ţinut de cuvânt şi au arătat, odată în plus, că ştiu şi pot să se organizeze foarte repede şi foarte eficient.

Banerele afişate şi urările de bine pentru Mazăre au făcut deliciul asistenţei. A fost genul de demonstraţie care a impresionat, puţine fiind galerieiile din ţară care ar fi putut organiza o astfel de acţiune într-un timp aşa de scurt.

 Hamza a rămas dator după această acţiune! Iar datoria şi-o poate plăti prin goluri marcate în contul Petrolului. Younes, e rândul tău!