Partida cu CFR ar fi trebuit să fie una în care lupii să îşi arate colţii de lideri ai Ligii I. În ciuda situaţiei tensionate, în ciuda absenţelor lui Pecanha, Fanchone, Mutu şi Tamuz, accidentaţi cu toţii. Şi lupii au încercat să facă asta. Şi-au ascuţit colţii pe care-i mai aveau şi au deschis gura larg, pentru a avea forţa necesară de a da lovitura de graţie CFR-ului.

Dar, taman în acel moment, unul dintre cei trei colţi de aur, Albin, a fost retezat. Apoi, când lucrurile păreau că merg spre bine, un alt colţ de aur, Teixeira, a fost scos din rădăcină, pentru ca, apoi, ultimul colţ de aur, Geraldo, să fie extras şi el din dantura lupilor.

În postul dentistului, Sebastian Colţescu, arbitrul pe care colţii îl scot din sărite. Şi publicul îl scoate din sărite. Şi fotbalul, de asemenea. De fapt, şi viaţa, pe care a vrut să o dea dracului acum 6 ani!

Şi-a revenit şi a zis că mai bine îi dă dracului pe alţii. Şi cum Petrolul prea îşi scosese colţii la vedere, a zis că n-ar fi rău să-i scoată!

Acum, despre meci, prea puţin. Prima parte a fost una în care Petrolul nu a jucat nimic, partea a doua a fost dominată de petrolişti. Era minutul 81 când meciul echipelor s-a terminat şi, la scorul de 1-1, a început meciul lui Colţescu. L-a eliminat pe Teixeira pentru că a bătut o lovitură liberă înainte de fluierul lui, l-a eliminate şi pe Geraldo pentru că un adversar i-a dat cu mingea în mână şi a fost la un pas să încheie jocul după ce unul dintre asistenţii săi s-a văitat că a fost lovit cu un obiect din tribune. Apoi a dat CFR golul victoriei, scor 2-1, şi Colţescu a încheiat meciul ca o primadonă! Aşteptat de toată lumea la ieşire!

Bravo, Sebastiane! Nu ţi-a ieşit chestia aia din 2008, dar ţi-a ieşit asta de minune!

Ce-ţi mai place să te uiţi la LOOK TV!!!