Cu mentalitatea copilului sărac care se uită la masă bogată, doar de o pica o firimitură, acolo, ceva, Valeriu Argăseală bate Europa (mă rog, Bulgaria) şi toceşte telefonul cu Brazilia şi Moldova, doar o reuşi să „agaţe” vreun fost petrolist!

Se pare că Steaua şi-a fixat drept obiectiv formarea unei echipe din vedetele plecate de la Petrolul, numai că ar face acest lucru pe bani puţini. Sau, cum se spune: moca, pomană ! Younnes Hamza, Bokila, Guilherme, Grozav, au fost ţinte ale Stelei, însă toate au fost ratate. Într-un fel este păcat că aşa am fi reusit şi noi să avem echipă Petrolul II, încercările de constituire a ei prin ligile inferioare nefiind încununate de succes.

Sigur, ca ploieştean stai şi te întrebi de ce Steaua s-a îndreptat spre aceşti jucători? Ca să răspundem simplu şi eficient: pentru că sunt buni! Însă, spre bucuria Lupilor Galbeni, niciunul dintre aceste transferuri nu s-a realizat, din diferite motive. Fie preţul cerut de cluburile unde evoluează foştii petrolişti a părut mare, fie pretenţiile salariale ale jucătorilor au fost considerate excesive, fie, cum este cazul lui Hamza, jucătorul a ales altceva. Probabil că şi acum se mai aud dinţii lui Argăseală cum scrâşneau când a aflat că Hamza a semnat cu rivala Stelei din Champions League, Ludogorets.

Însă o singură pistă nu a fost urmată de nea Valerică ! Abel Camara! Am auzit ca este în mare formă şi cu o mare pofta de gol! A marcat anul trecut unul, în ultima etapă şi şi-ar mai dori şi anul acesta unul! Iar la preţ ar fi accesibil! Aşa că: îl vrei pe Camara la Steaua? smiley))