Răzvan Lucescu a marşat pe ideea că meciul cu albanezii de la Flamurtari Vlore trebuie tratat cu maximă seriozitate şi cu respectul cuvenit fiecărui adversar.

„Ecuaţia meciului de mâine este simplă: trebuie să fim foarte atenţi, să jucăm cu maximă seriozitate şi să tratăm adversarul cu respect. Au fost multe surprize în aceste tururi preliminare tocmai din cauza faptului că favoritele au afişat o lipsă de respect faţă de adversar, iar aceasta a fost taxată. Noi trebuie să nu facem această greşeală, să jucăm repede, să-i dezechilibrăm şi să nu le dăm şansa să se regrupeze”, a punctat Lucescu la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Adrian Mutu, prezent şi el la întâlnirea cu presa, a subliniat importanţa efortului pe care echipa va trebui să-l facă în acest prim joc.

„Este clar că vrem să câştigăm ambele jocuri. Dar trebuie să fim conştienţi că  nu ne putem califica fără efort 100%. Nu ştiam că Petrolul a stabilit un nou record la vânzarea de abonamente, dar este clar că avem o responsabilitate în plus. E o relaţie specială cu publicul şi trebuie să o respectăm şi o putem menţine prin jocuri bune şi prin rezultate. Vrem să mergem cât mai departe în Europa League şi vom face tot ce putem pentru asta!”, a declarat Mutu.

Petrolul – Flamurtari Vlore se dispută mâine, de la ora 19.30 şi va conta pentru manşa tur a turului al doilea preliminar din Europa League.