Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a spus, vineri, că nu ştie dacă se va implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare pentru că are alte preocupări acum, el susţinând că nici nu îi cunoaşte pe candidaţii PSD.

"Nu ştiu pentru că am alte preocupări. Nu ştiu, s-ar putea să fac campanie electorală, mai delegăm pe cineva. Nu ştiu, deocamdată am problema cu portul, după aia vine 1 Mai, am multe probleme, o să vedem şi cu campania. Mai relaxat. (...) Dar ce atâta campanie electorală? Vor judeca oamenii cine se ţine de cuvânt în promisiuni şi cine nu", a declarat, vineri, Radu Mazăre.

Întrebat dacă îi cunoaşte pe candidaţii PSD la alegerile europarlamentare, primarul a spus că nu îi ştie.

De asemenea, el a susţinut, răspunzând unor întrebări, că nu a condiţionat primirea de către CL a unor acţiuni ale Portului Constanţa de implicarea sa în campania electorală, spunând că principala sa prioritate o reprezintă descentralizarea portului.

"Deocamdată suntem în runda finală, în bătălia finală pentru descentralizarea portului. Lasă-mă să mă concentrez pe port, nu vezi că tot mai luăm pe la ficaţi câte una de la DNA, am treabă cu portul", a mai spus Mazăre.