Întâi a fost Auraş Dragomir... Acum este Cătălin Niţă... Punctul comun al celor două persoane îl reprezintă PPDD. Amândoi sunt consilieri judeţeni, aleşi pe listele PPDD. Auraş Dragomir a făcut deliciul jurnaliştilor, reuşind performanţa de a rămâne consilier judeţean timp de şase luni, deşi PPDD îi retrăsese sprijinul politic. Dragomir era obişnuit cu aşa ceva, având parte de acelaşi „tratament” şi din partea PDL în mandatul trecut,

După ce şase luni, aleşii PPDD au solicitat în fiecare şedinţă încetarea mandatului de consilier judeţean al lui Auraş Dragomir, brusc a venit anunţul că aceasta a fost reprimit în partid. Şi...s-a făcut linişte!

A fost probabil liniştea dinaintea furtunii, pentru că după câteva săptămâni a reînceput circul. Păi dacă partidul a fost creat pe scheletul OTV, nu este normal să caute circul şi senzaţionalul cu orice preţ, că doar nu or veni cu ceva proiecte şi propuneri pentru binele oamenilor!
Acum, cel care a rămas fără sprijinul partidului este Cătălin Niţă, un tânăr politician, apărut peste noapte, şi care din punctul meu de vedere, şi-a luat în serios rolul de consilier judeţean. I se reproşează neimplicarea în viaţa partidului, dar stau şi mă întreb cine judecă acest lucru? Niţă nu s-a dezis niciodată de PPDD, a ţinut în permanenţă legătura cu cei doi primari ai partidului din judeţ şi a militat întotdeauna pentru proiectele acestora.

Probabil că a deranjat prin faptul că a devenit foarte apropiat de Mircea Cosma. Şi atunci despre preşedinta Lola Anghel şi croissantul împărţit cu El-presidente Cosma ce mai mai spunem?

Realitatea este că un vechi dinozaur politic, Nicolae Niculce, visează în fiecare zi să se împăuneze cu titlul de consilier judeţean. A fost la un pas de a-şi realiza visul cu episodul Auraş Dragomir. A ratat la mustaţă şi a căutat o altă verigă slabă...

Interesant este că reprezentanţii PPDD au notificat Consiliul Judeţean Prahova pe data de 20 ianuarie 2014, deşi Niţă  a fost exclus încă de pe 10 decembrie 2013... Sediul PPDD Prahova se află la cinci minute de mers lejer de cel al Consiliul Judeţean, şi nu putem să nu ne întrebăm de ce a fost nevoie de mai bine de o lună de zile pentru a anunţa instituţia de excluderea alesului. Mai ales, că CJ Prahova a avut în luna decembrie două şedinţe după aşa zisa excludere a lui Niţă- pe 18 şi pe 20 decembrie.  Sursele noastre susţin că nici măcar alesul nu a fost informat despre excludere, el aflând noul său statul în şedinţa CJ din luna ianuarie, decizia conducerii judeţene a PPDD fiindu-i comunicată prin poştă!

Deocamdată, Cătălin Niţă a atacat excluderea sa din PPDD la Tribunal, iar până când nu va exista o hotărâre judecătorească definitivă, va fi în continuare ales judeţean. Şi asta în ciuda presiunilor politice făcute de Lola Anghel şi de Nicolae Niculce...