“Îi mulţumesc premierului pentru susţinere. Este onorant că astăzi am primit votul colegilor. Ministerul de Finanţe este unul dintre cele mai importante în Guvern. Am lucrat cu premierul şi în comisia de Buget-Finanţe. De asemenea, îmi doresc ca această preluare a Ministerului să se întâmple cât mai repede”, a declarat Dan Vîlceanu după şedinţa PNL.

 

Potrivit premierului Cîţu, propunerea va fi înaintată astăzi preşedintelui Klaus Iohannis şi, cel mai probabil, tot astăzi va fi depus şi jurământul.

 

“Votul a fost dat, a fost doar un singur vot împotrivă. Domnul Dan Vîlceanu a fost susţinut de majoritate. Sunt prezenţi alături de noi 70% dintre preşedinţii de filiale. Astăzi înaintăm propunerea şi sigur că azi va fi şi jurământul. Astăzi am cerut şi votul colegilor pentru susţinerea planului Anghel Saligny, votul fiind unanim. Nu este un program pentru primari, ci este pentru români”, a declarat premierul Cîţu.

 

Deputatul Dan Vîlceanu ocupă în prezent funcţia de preşedinte al filialei din Gorj a Partidului Naţional Liberal. În trecut, a fost şi membru PSD.

 

 

Sursa: www.biziday.ro