Avocatul George Botez a postat pe pagina personală de Facebook un răspuns extrem de dur adresat deputatului Poliţeanu care într-o postare pe reţeaua de socializare a lansat atacuri fără acoperire la adresa PSD şi PNL. 

Publicăm scrisoarea avocatului Botez, consilier local PSD:

Scrisoare ( Semi ) Deschisă

Către : POLITEANU MIHAI-LAURENŢIU – MINCINOSUL ( din păcate ) DEPUTAT în PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Nu voi începe această scrisoare nici cu “Stimate” şi nici cu “Domn “ ! Deoarece, dacă până azi mai era loc de ceva stimă, azi mi-aţi demonstrat că nu o meritaţi, iar de domnie, nu este cazul.
Am constatat în scurta dumneavoastră activitate politică faptul că vă faceţi un titlu de glorie din lupta împotriva PSD. E fetişul dumneavoastră, bănuiesc că, in lipsa de alte oportunitati, vă satisface ! Mai nou aţi luat în pumni asociatul din consiliul local Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova : PNL-ul.

Ce faceţi dumneavoastră cu PNL-ul în alcovul iubirilor politice este fix treaba dumneavoastră. Puteţi să vă pupaţi, să vă ciomăgiţi sau orice altceva vă produce satisfacţie de orice natură. Personal nu-mi pasă de dumneavoastră şi nici nu reprezentaţi vreun model în politică şi conduita cea de toate zilele. Azi am aflat că aveţi şi pagina de Facebook. E ok, şi Florin Salam are !

În schimb, atunci când împroşcaţi cu noroi şi minciuni oameni care nu merită aşa ceva, simt nevoia să vă corectez şi să vă dau în judecată. Pentru că sunteţi un mare mincinos, manipulator şi sărac cu duhul, sunteţi produsul perfect al unei Românii în criză morală.

Aţi afirmat pe pagina dumneavoastră de Facebook ( printscreenul este gata, staţi fară grijă ) că eu şi colegul meu Robert Viscan am fi susţinătorii clanurilor interlope din Ploieşti şi sprijinitori ai grupurilor de spălare de bani . Mai exact, aţi afirmat că : “ Tot ieri, consilierii locali ai PNL şi PSD au votat pentru bunăstarea şi spălarea banilor clanurilor interlope din Ploieşti.” Ce au făcut colegii dumneavoastră din PNL este problema domniilor lor. Dar, cu referire la mine şi la colegul meu aţi dat cu mucii în fasole. După care aţi şi mâncat-o !

Nu stiu ce înţeleg colegii dumneavoastră de partid din şedinţele de consiliu local deoarece dacă li se ia din faţă ce le scrieţi la partid, sunt Erorr 404 ! Dar macar să numere şi să ţină minte ar trebui să poată, deşi am serioase rezerve faţă de unii dintre ei. Nu toţi, e drept ! Ce am înţeles ieri este că nu vă pasă de seniorii Ploiestiului, iar soluţia dumneavoastră pentru ei sunt căminele de bătrâni. Unde să-i internaţi şi să aibă grijă comunitatea de ei. Bravos, naţiune !

Revenind la ce aţi afirmat, vă comunic că proiectul de urbanism incriminat de dumneavoastră nu a fost votat "pentru" de către consilierii PSD ! Noi ne-am abţinut ! Majoritatea de 14 voturi s-a realizat pe axa PNL-ALDE, adică asociaţii dumneavoastră. Aceia care v-au oferit posturi înalte în administraţie şi cu care mergeţi în continuare la braţ, arătând alegătorilor ce ( nu ) face  USR ! Că pe domnul arhitect Enescu, de la PLUS, nu l-am simţit în echipa dumneavoastră fiind om cu opinie bazată ! Practic, aşa, ca să înţelegeţi şi dumneavoastră, este ca şi cum v-aţi face in ziare partenera depravată, dar apoi aţi merge la nuntă cu ea pentru a o prezenta prietenilor ca fecioară ! 
Revenind, vă mărturisesc că, după ce am lucrat cu dumneavoastră foarte puţin timp, v-am perceput ca un om care verifică şi cu care am avut o bună relaţie. Având numărul meu de telefon puteaţi verifica informaţia. Dar nu aţi făcut-o ! Aţi preferat să daţi dovadă de micime umană, de un politicianism ieftin şi să faceţi de rahat întreagă dumneavoastră organizaţie ! Politeanu Mincinosul ! Eu aşa vă voi reţine în istoria locală.

Pentru că nu este cazul să mai consum timp cu această misivă, vă comunic public că vă dau în judecată şi că singura proba în instanţă va fi caietul de şedinţe. Vă anunţ de acum că vă va costa ! Dar sunt sigur că staţi liniştit pentru că nu am ce să iau de la dumneavoastră. Aveţi o declaraţie de avere din care rezulta că mâncaţi numai Mentosane şi beţi apa de la fântâna publică. Altfel nu îmi pot explica cum înainte de a ajunge în funcţii publice trăiaţi din 1500 de lei. Că am văzut că aveţi haine, aveţi o maşină, mergeţi în concedii…….Sunteţi, aşa cum spunea Ion Iliescu ( asta o zic că să vă oftic ) curat şi sarac…… Ok, dar cu ce sunteţi sarac, MIHAI POLITEANU MINCINOSU’ ?


Avocatul George Botez a revenit, tot pe pagina sa de Facebook, cu o altă postare: 

Later Edit : Politeanu Mincinosul m-a sunat dupa scrisoarea mea si a recunoascut ca a scris un neadevar si ca stie ca PSD nu a votat pentru proiectul incriminat ! Iar ca remediu va inlocui in text PSD cu ALDE ! Deci, a mintit, nu a verificat. Aceasta inlocuire a considerat-o Mincinosul ca fiind suficienta pentru onoarea mea ! Ingrijorator este ca deputatul MINCINOSUL POLITEANU nu cunostea ( asa a afirmat ) ca internetul este spatiu public. Doamnelor si domnilor, asemenea oameni ne fac noua legile ! Finalmente a inceput sa indruge ca el nu isi poate cere scuze public pentru traznaie deoarece sunt pesedist, iar PSD e cu Cosma, iar mai departe nu am inteles deoarece bolborosea tragand din tigara intr-un ritm alarmant.

Parerea mea este ca astfel de indivizi trebuie opriti in evolutia lor deoarece societatea se autoflageleaza prin asa ceva. Eu opresc aici orice discutie cu Mincinosul si maine dau drumul la actiune la tribunal. Va tin la curent ! PS. Ca sa fie clar : nu m-a pus nimeni sa fac asta, nici Cosma, nici altul. Si nu o fac ca pesedist ci ca om cu 32 de ani de cariera curata. PPS VA TIN LA CURENT ! PPPS Cat sa-i cer eu Mincinosului pentru ce a facut azi ? Asta ma roade ! :)))