Adrian Năstase petrece Crăciunul la Cornu, alături de soţie şi cei doi băieţi. O sărbătoare specială, având în vedere că anul trecut a petrecut Crăciunul în penitenciar.

"Anul acesta, pentru mine, Pomul are o semnificaţie deosebită. În 2012, Crăciunul l-am petrecut în penitenciar. A fost probabil momentul cel mai dificil, chiar dacă ştiam că familia era alături de mine. Pomul de Crăciun a rămas însă nestrâns până când am venit acasă, în martie", mărturiseşte fostul premier pe blog.

Adrian Năstase mai scrie că anul 2013 a însemnat pentru el multe speranţe neîmplinite.

"Anul acesta, ma gândesc, etern neresemnat, că viitorul imi şi ne va aduce mai multă linişte şi mai multă înţelepciune. Vom vedea... Deocamdată, am plecat, cu Dana, cu Andrei, cu Mihnea, şi cu prietenele lor, la Cornu şi la munte pentru a sărbători cu mai mulţi prieteni Crăciunul şi Anul Nou".

La finalul postării de pe blog, Năstase aminteşte câteva "reguli şi principii": "Corupţia guvernamentală este denunţată întotdeauna la timpul trecut."; şi "Pentru a obţine un credit, mai întâi trebuie să dovedeşti că nu ai nevoie de el."