Spitalul Municipal Câmpina,  spital suport pentru pacienţii pozitivi cu noul COVID19,  a primit, cu titlul de donaţie din partea Asociaţiei “Dăruieşte Aripi” din Constanţa, un aparat de testare care poate depista virusul în doar 15 minute. Donaţia extraordinară a fost anunţată printr-un comunicat de presă de Primăria Câmpina.

Din păcate, primarul PNL Horia Tiseanu a transformat un gest extraordinar, într-o minciună politică şi i-a mulţumit în comunicatul de presă senatorului PNL, Iulian Dumitrescu, preşedinte al organizaţiei PNL Prahova, menţionând în comunicat că este cel “care a făcut posibilă donaţia”.

Dar cum minciuna are picioare scurte, Asociaţia "Dăruieşte Aripi" din Constanţa a emis un comunicat de presă prin care neagă implicarea liderului PNL Prahova în donaţia apartului.


Dorim să comunicăm că domnul senator Iulian Dumitrescu nu are nicio contribuţie la achiziţia şi donarea echipamentelor către Spitalul Municipal Câmpina, aşa cum reiese din Comunicatul de presă trimis de Primăria Municipiului Câmpina din data de 05 mai 2020”, anunţă Asociaţia.