Cu un Spital Municipal devenit fantomă şi în lipsa altor proiecte care să poată fi fluturate în ochii ploieştenilor, liberalul Adrian Dobre încearcă, disperat, să recupereze ceva capital de imagine. Şi dacă nu ai proiecte concrete pe care să le fotografiezi şi cu care să te lauzi, apelezi la cele ale adversarilor politici.

Aşa se face că după ce s-a bătut cu pumnul în piept că el reconstruieşte Podul de Lemn, deşi proiectul era ideea viceprimarului Ganea, astăzi, Adrian Dobre recidivează şi se laudă din nou cu munca vicelui social democrat.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a edilului aflăm cum a reuşit edilul să demareze reabilitarea pasajelor pietonale din Bariera Bucureşti, deşi toate documentele pentru această investiţie sunt semnate de viceprimarul Cristian Ganea. De altfel, ar fi fost dificil să fie semnate de edil deoarece se ştie că acesta se fereşte, ca dracu de tămâie, de semnarea unor documente oficiale...

Ne întrebăm doar care va fi următorul proiect marca PSD Ploieşti cu care liberalul Dobre se va lăuda în zilele următoare. Şi dacă duce lipsă de imaginaţie ne oferim să îi punem la dispoziţie broşura de campanie electorală a lui Cristian Ganea poate mai îi vine vreo idee.