Prima zi a campaniei electorale a consemnat o încercare ruşinoasă a lui Adrian Dobre, aşa zisul primar al Ploieştiului, de cumpărare a voturilor ploieştenilor. Sau mai bine spus a unei părţi din voturile ploieştenilor.

Astfel, printr-o convocare pe genunchi, edilul liberal a chemat la ordine aleşii, într-o şedinţă de îndată, pentru a-i pune să aprobe anveloparea cătorva blocuri. Nu vă gândiţi că este vorba de cine ştie câte zeci de blocuri, ci numai de două. Oare în lunile de când a fost uns primar al Ploieştiului, liberalul Dobre atât a reuşit? Conceperea a două proiecte menite să izoleze termic două blocuri? Păi şi cu restul 200 ce facem domnule primar?

Rămas fără sfătuitori,  Adrian Dobre încearcă să facă playback în biroul de la etajul trei al Palatului Administrativ, sperând că ploieştenii se vor lăsa păcăliţi, încă odată, iar el va da bine în ochii şefilor de partid. De fapt, pentru a-i satisface pe aceştia, edilul s-a tranformat în agent electoral şi a decis că prima zi de campanie e tocmai bună pentru o şedinţă în care să plângă pe umărul ploieştenilor care nu au blocurile izolate termic.

"Nu am fost azi prezent la şedinţă din motive de sănătate. Dar şi în aceste condiţii nu pot să nu mă mir cum după cinci luni de mandat pseudoprimarul Adrian Dobre nu ştie cum şi când se convoacă o şedinţă de consiliu local. S-a transformat în agent electoral, joacă teatru şi face playback la Primărie. In mod intenţionat a convocat o şedinţă de îndată a Consiliului Local Ploieşti, deşi trebuia să ştie că şedinţa care se impunea era una extraordinară, cu un preaviz de 3 zile în care să pună documentaţia la dispoziţia consilierilor. Ca să nu mai spun că din peste o sută de blocuri din Ploieşti a reuşit să realizeze documentaţia pentru....2 ! Mare realizare ! Să convoace o şedinţă extraordinară, ca la carte şi are cvorum. Dacă nu, să îşi asume responsabilitatea prostiilor pe care le face de cinci luni. Poate trece şi pe la bancă. Îl aşteaptă oamenii aceia de cinci luni să îşi depună semnătura. Dar nu o va face că e fricos!", ne-a declarat avocatul George Botez, consilier local PSD.

Perseverent în prostie, Adrian Dobre a convocat o nouă şedinţă, tot de îndată, mâine, adică sâmbătă, la orele prânzului, semn că după cinci luni vrea să le demonstreze şefilor săi de partid că reuşeşte să atragă, prin înşelăciune, vreo sută de voturi de la ploieşteni....