Mai multi pensionari apropiati Robertei Anastase, presedinti de asociatii de proprietari si, in general, persoane influente, cu expunere si putere de convingere in randul locuitorilor din anumite cartiere ploiestene, au fost plimbati prin Europa, pe banii partidului, cu scopul de a le fi cumparate voturile in favoarea candidatului "liberal" Adrian Dobre, scrie ph-online

Gasca de excursionisti s-a bucurat de un adevarat festin in capitala Europei, la Bruxelles, calatoria fiind asigurata cu un avion spatios, in care locurile au fost rezervate cu mult inaintea campaniei, semn ca planul Robertei pentru Dobre era deja facut inainte macar ca unii sa banuiasca ce ar putea sa urmeze.

"Formatorii de opinie" plimbati pe banii PNL-ului au fost cazati intr-un hotel luxos, care le-a oferit fericitilor plimbareti nu doar privelisti de vis pe geamul apatamentelor ci si mese copioase, cu preparate care mai de care mai... convingatoare pentru ziua votului.

Evident, de la excursia la Bruxelles n-au lipsit Adrian Dobre si Roberta Anastase, cei care s-au asigurat, pe tot parcursul sejurului, ca bautura si mancarea sunt suficiente si ca grupul de turisti a inteles bine scopul intregii distractii. In acest sens, sefa liberalilor a organizat sedinte in sala de conferinte a hotelului in care au fost cazati, in care a explicat cu subiect si predicat ce trebuie sa se intample in ziua alegerilor.

Asadar, avand imaginile  si cunoscand trecutul clanului Anastase, nu ne ramane decat sa taiem de pe lista candidatilor pe cei care nu au putut niciodata in istorie sa obtina voturi altfel decat prin furt.

SURSA: Ph-online.ro