Senatoarea Gabriela Firea este susţinută de colegii din PSD în cursa pentru Primăria Capitalei, după cum a anunţat liderul partidului, Liviu Dragnea, într-o postare pe Facebook.

Dragnea a publicat fotografii cu echipa susţinută de PSD la alegerile locale pentru Primăria Capitalei şi cele şase sectoare.

„Doamna Firea va avea posiblitatea în perioada următoare, până la alegeri, să prezinte bucureştenilor care sunt proiectele dumneaei şi ale echipei sale susţinute şi de PSD pentru Capitală. (…) Am avut în ultimele zile discuţii cu colegii de la UNPR, la sectorul 2 vom merge în alegeri pe liste comune cu dl Onţanu şi îl vom susţine pentru primăria sectorului 2″, a precizat Dragnea.

În ceea ce priveşte discuţiile avute în ultimele două luni cu ALDE şi UNPR, a adăugat Dragnea, interesul major al PSD a fost să găsească soluţia pentru a obţine majoritate în Consiliul General.

„PSD nu face alianţă nici cu PMP, nici cu M10, M8, M5, nici cu PNL. PSD vrea să facă majoritate în Consiliul General cu ALDE şi cu UNPR”, a arătat preşedintele PSD