Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, au avut, sâmbătă, o întâlnire pe aeroportul Henri Coandă, cu premierul desemnat Dacian Cioloş.

O fotografie (a doua) cu cei trei a fost publicată pe contul de Twitter al Comisiei Europene.

Juncker şi Tusk au făcut o escală la Bucureşti pentru a se întâlni cu Dacian Cioloş în drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participă la summit-ul G20 de la Ankara.

Poza a fost distribuită pe contul românesc al Comisiei Europene, fiind făcută de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Comisiei Europene, Mina Andreeva. "Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa", se arată în mesajul publicat de Mina Andreeva, citat de Mediafax.

La întâlnirea a participat şi premierul interimar, Sorin Cîmpeanu.

”În cursul acestei după-amiezi, împreună cu Prim-ministrul interimar domul Sorin Cîmpeanu, am avut o întâlnire cu Preşedintele Comisiei Europene domnul Jean-Claude Juncker şi cu Preşedintele Consiliului European domnul Donald Tusk care au efectuat o escală la Bucureşti în drum spre Antalya unde vor participa la Summitul G20”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook, ataşând două fotografii de la întâlnire.