Deputatul Ion Eparu este preşedintele interimar al PSD Ploieşti. Decizia a fost luată de către Biroul Permanent Judeţean al PSD Prahova şi făcută publică prin intermediul unui comunicat de presă.

Eparu va ocupa această funcţie până la organizarea Conferinţei municipale de alegeri şi a mai conduc organizaţia PSD Ploieşti înainte ca Iulia Bădescu să câştige alegerile locale din 2012

Conform comunicatului PSD Prahova, "deputatul Ion Eparu se va ocupa şi de elaborarea strategiei pentru reorganizarea PSD Ploieşti, într-un interval de 30 de zile."

Funcţia de preşedinte al PSD Ploieşti a devenit vacantă la începutul acestei săptămâni, în momentul în care Iulian Bădescu a demisionat din toate funcţiile deţinute în partid. (preşedinte PSD Ploieşti, vicepreşedinte PSD Prahova, membru în Consiliul Naţional).

Vă reamintim că Iulian Bădescu a demisionat şi din funcţia de primar al municipiului Ploieşti, funcţie câştigată la alegerile locale din 2012.

Social democraţii prahoveni mai anunţă că organizaţia judeţeană  "a decis să acorde doamnei Rovana Plumb, Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, recomandarea pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional PSD, care va avea loc în perioada 20-21 martie 2015."