Liberalii prahoveni se laudă într-un comunicat de presă cu înregimentarea oficială a deputatului Dragoş Gunia şi a senatorului Andrei Volosevici. Partidul, care respinge la nivel central traseismul politic,  anunţă că cei doi parlamentari au adus cu ei  "550 de membri, dintre care 400 de membri din municipiul Ploiesti si 150 de membri din judet".

Interesantă va fi colaborarea dintre senatorul Volosevici, care conform surselor noastre va fi numit preşedinte al PNL Ploieşti, cu consilierul local Ionuţ Ionescu, ştiut fiind faptul că relaţiile dintre cei doi nu sunt foarte cordiale.

În anul 2009, Ionuţ Ionescu l-a înregistrat pe Andrei Volosevici, atunci primar al Ploieştiului, în timp ce edilul încerca să îl forţeze pe Ionescu să demisioneze din postul de city manager al Ploieştiului.

Imaginea lui Volosevici a ieşit destul de şifonată, mai ales că filmuleţul respectiv a făcut înconjurul televiziunilor centrale, fiind difuzat prima oară de Antena 3. Acum cei doi vor fi nevoiţi să colaboreze şi abia aşteptăm să asistăm la meciul dintre cei doi pentru desemnarea candidatului PNL pentru postul de primar al Ploieştiului la alegerile din 2016, ştiut fiind faptul că amândoi visează la o asemenea candidatură.