Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că relaţia sa cu premierul Sorin Grindeanu este "foarte bună", în pofida acuzaţiilor din spaţiul public şi al unor declaraţii făcute de "infiltraţi" în partid. Întrebat ce va face în privinţa acestora, şeful social-democraţilor a spus că PSD "îi păstrează pentru sămânţă", .

"Este foarte bună (relaţia - n.r.). Vorbim în fiecare zi. Mai avem puţin şi ne întâlnim chiar în fiecare zi. Am discutat cu premierul astăzi (marţi - n.r.), că văd şi eu la televizor şi nu suntem copii şi înţelegem, şi cu marea ruptură din PSD, care nu există, şi cu marea ruptură dintre mine şi Guvern. Am ajuns la concluzia că de două, trei ori pe săptămână trebuie să ieşim public, să ne vadă lumea, împreună, că nu mai ştiu ce să spunem aici", a spus Dragnea.

El a afirmat că se încearcă inducerea ideii că există o problemă în partid, însă acest lucru este fals şi "nu există această ruptură". "Poate sunt colegi de-ai mei, dacă e adevărat ce spuneţi, care văzând şi ei la televizor încep să creadă, pentru că minciună repetată la nesfârşit riscă să devină adevăr", a spus şeful PSD.

Întrebat dacă există "infiltraţi" în partid, aşa cum acuza în urmă cu puţină vreme, Dragnea a confirmat, spunând, ironic, că i-a observat din "surse deschise". "Am făcut o analiză din surse deschise, aşa cum o instituţie pe care o iubim cu toţii foloseşte această expresie. Din surse deschise. Analizăm ce au spus unii şi alţii de-a lungul ultimelor luni", a spus el.

Liviu Dragnea a fost întrebat şi ce va face cu ei: "Îi vedeţi la televizor, doi-trei. Îi păstrăm pentru sămânţă".

Şeful PSD a comentat şi deciziile luate de organizaţiile judeţene ale PSD, care l-au reconfirmat în funcţie prin voturi în comitetele executive locale, că nu crede că este cazul să ceară reconfirmări şi de la foruri superioare, precum de la Congres.