Florin Bercea, fostul preşedinte al clubului Petrolul şi vicepreşedinte al Sindicatului Petrom, a provocat un incident într-o secţie de votare din Ploieşti. Surse dintr-o secţie de votare de pe strada Mărăşeşti ne-au povestit că Bercea şi fiul său s-au prezentat pentru a vota cu paşaportul.

Fiul sindicalistului a început să filmeze în secţia de votare cu telefonul mobil, iar un membru al comisiei de vot le-a spus celor doi că este interzis. Cei doi au  început să vocifereze deranjând procesul de votare. Preşedintele secţiei a solicitat intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.

Odată chemată Jandarmeria, Florin Bercea şi-a abandonat fiul în secţia de votare. A ieşit şi a chemat mai mulţi reprezentanţi ai televiziunilor anuntând că fiul său a fost sechestrat în secţia de votare.

Am încercat să obţinem şi un punct de vedere al celui acuzat de acest incident, dar nu am reuşit până la această oră. Aşteptăm, pe adresa  redacţiei, clarificări din partea lui Florin Bercea pentru a putea prezenta şi opinia domniei sale.