Fotografia cu prezidenţiabilul Elena Udrea arătându-şi nurii prin pieţele patriei a făcut furori nu numai în presa din România, dar şi în cea din Anglia. Acum, sigur, când doreşti să-i iei locul unui preşedinte care este renumit pentru comportamentul său inadecvat funcţiei, dar şi pentru scăpările golăneşti, nu vedem niciun motiv pentru care, cea susţinuta de el, să fi citit ( că de aplicat, nici vorbă!) Codul bunelor maniere. Însă, pentru că este democratic, să-i dăm cuvântul şi doamnei purtătoare de sâni la vedere, să îşi explice gestul:

O întrebare frământă minţile multora. Oare ce făcea Udrea în această poză? Răspuns simplu: îmi aranjam sutienul. Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă şamd. Înţeleg că, după nenorcirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Preşedinte! Ce noroc pentru contracandidaţii mei bărbaţi!”, a explicat Udrea.

Aşa o fi ! Dar ce facem dacă doamnei îi vor intra chiloţeii în dosul prezidenţiabil? Şi va dori să-i aranjeze că deh, nu poţi sta aşa? Hai, să lăsăm imaginaţia să creeze liber !