Fostul mare portar al echipei naţionale a României a fost implicat într-un accident rutier soldat cu un mort. Silviu Lung (55 de ani) a fost transportat la spitalul din Craiova, dar o persoană implicată în accident a murit.

Accidentul în care au fost implicate două autoturisme, un Mercedes şi un Renault, s-a produs pe drumul dintre Calafat şi Craiova, aflat în lucru, pe raza localităţii doljene Radovan.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au comunicat că una dintre persoanele aflate în Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.

Şoferul autoturismului Mercedes, cu numărul de înmatriculare DJ-89-SYL, este Silviu Lung, fostul portar al Universităţii Craiova, în prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova. Se pare că acesta se întoarcea la Craiova după o vizită la socri.

"În accident au fost implicate două maşini - un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei - două din Renault şi Silviu Lung - au fost rănite", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin.

Primele informaţii neoficiale susţin că şoferul automobilului Renault a încercat să întoarcă pe linie continuă, iar maşina condusă de fostul mare portar al Craiovei n-a putut evita impactul.

Poliţiştii doljeni au comunicat că Silviu Lung se afla singur în maşină.

În prezent poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie.