Incendiu devastator, în această noapte, în Piaţa Rahova din Capitală. Un complex comercial a fost mistuit de flăcări. Se pare că focul a pornit de la un grătar lăsat aprins. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu apă şi spumă pentru a stinge incendiul. Complexul aparţine deputatului Nicolae Păun, liderul Partidei Romilor.


Incendiul puternic a izbucnit în Piaţa în jurul orei două dimineaţa. Un localnic a văzut flăcările şi a sunat la 112. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu apă şi spumă. Din primele cercetări, incendiul a pornit de la un grătar lăsat aprins în restaurantul din interiorul pieţei, potrivit România TV.

Localul a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune la complexul comercial.

Lupta pompierilor a fost una contracronometru. Asta pentru ca flăcările s-au extins de la un minut la altul şi exista riscul ca incendiul să cuprindă întreaga piaţă. Pagubele sunt uriaşe. Proprietarii standurilor care au ars nu aveau marfa asigurată.

Nimeni nu a fost rănit în incendiu, în schimb, 600 de metri pătraţi din clădire s-au făcut scrum. Complexul comercial aparţine familiei deputatului Nicolae Păun.

foto: RTV