Doi bărbaţi acuzaţi că în luna februarie au sechestrat şi constrâns, folosind violenţa, o fată de 16 ani să întreţină relaţii sexuale cu mai multe persoane, în schimbul unor sume de bani, au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Oraviţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, marţi, în urma cercetărilor făcute de către poliţiştii din Oraviţa, doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 25 de ani, din Oraviţa şi Ciclova Română, au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi proxenetism.

”Magistraţii Judecătoriei Oraviţa au dispus faţă de cei doi măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cursul lunii februarie, bărbatul de 25 de ani ar fi constrâns prin acte de violenţă, o minoră de 16 ani, din Ciuchici, să întreţină relaţii sexuale cu mai multe persoane, în schimbul unor sume de bani. Ajutat de un alt bărbat în vârstă de 24 de ani, cei doi au supravegheat-o pe minoră pentru ca aceasta să nu părăsească locuinţa în care era ţinută”, se arată într-un comunicat al IPJ. Cei doi bărbaţi sunt încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin.