Un incendiu a izbucnit la o fabrică de mezeluri din judeţul Argeş, în noaptea de miercuri spre joi, flăcările cuprinzând întreaga clădire care se întinde pe o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi, iar cei 35 de angajaţi aflaţi în unitate au reuşit să iasă fără să fie răniţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, incendiul a izbucnit la fabrica de mezeluri Radic Star din localitatea argeşeană Ştefăneşti.

Flăcările au cuprins întreaga clădire a fabricii, care se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 7.000 de metri pătraţi. Cei 35 de angajaţi care se aflau în fabrică în momentul izbucnirii focului au reuşit să iasă din clădire, fără a fi răniţi, însă opt dintre aceştia au avut nevoie de asistenţă medicală, suferind atacuri de panică.

La faţa locului au ajuns pompierii cu 17 autospeciale, iar la ora transmiterii acestei ştiri acţiunea de stingere a incendiului este în curs de desfăşurare.

În timpul intervenţiei, pompierii au scos din interiorul fabricii 40 de butelii cu butan şi 12 butelii cu azot, existând risc de explozie.

Reprezentanţii ISU Argeş a spus că o comisie mixtă formată din specialişti ai mai multor instituţii vor stabili cauza izbucnirii focului.

Mediafax