Principalul suspect în cazul uciderii unei tinere de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat a fost prins, sâmbătă după-amiază, într-un apartament din Oradea, unde anchetatorii au intrat cu mandat de percheziţie. Bărbatul a murit, la spital, din cauza rănilor grave suferite, după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc. 

Principalul suspect în cazul uciderii unei tinere de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat a murit, sâmbătă seară, la spital, din cauza rănilor grave suferite, după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din Oradea, unde anchetatorii intraseră cu mandat de percheziţie ca să-l prindă pe presupusul criminal.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că Adrian Hladii, suspect în cazul uciderii tinerei de 24 de ani şi rănirii unui alt bărbat, a decedat din cauza rănilor grave suferite după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui bloc din Oradea.

"În momentul în care poliţiştii şi procurorii au ajuns la uşa apartamentului, suspectul a sărit de la etaj. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, a decedat” a spus Alina Dinu.

Potrivit medicilor de urgenţă de la Spitalul Judeţean Oradea, Adrian Hladii a fost rănit grav în urma impactului cu solul, a fost resuscitat de echipele medicale sosite la faţa locului, însă a murit în ambulanţa cu care era transportat la spital.

La Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat din nou şi s-a declarat decesul acestuia.

La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bihor au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că procurorii ceruseră emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Adrian Hladii pentru omor. Instanţa programase judecarea termenului marţi, 21 martie.