Cazul banal al furtului unui monument funerar din cimitirul comunei Şotrile a dus, în urma cercetărilor poliţiştilor, la o descoperire ciudată.

Aflându-se în continuarea cercetărilor privind furtul unui monument funerar din cimitirul unei biserici din comuna Şotrile, comis în data de 27 iunie, de către persoane necunoscute, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 Câmpina au identificat acum persoana bănuită de săvârşirea faptei.

Suspectul este un bărbat din municipiul Câmpina, administratorul unei societăţi comerciale care produce monumente funerare. Bărbatul a explicat poliţiştilor că firma acestuia a construit şi montat monumentul funerar, şi a recunoscut că l-a luat înapoi după un timp, deoarece clientul, o femeie, nu plătise lucrarea. Acesta ar fi sustras monumentul funerar, cu intenţia de a o determina pe reclamantă să-i achite diferenţa de bani.

Monumentul funerar a fost găsit la sediul societăţii comerciale. Administratorul s-a angajat în faţa poliţiştilor să monteze din nou crucea pe locul persoanei vătămate şi rău-platnice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt.