Zece persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seară, pe drumul naţional 65, în localitatea Albota din judeţul Argeş, unde o şoferiţă a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit violent de un microbuz care transporta muncitori. În urma accidentului şoferiţa a avut nevoie de resuscitare, iar o femeie aflată în autoturismul condus de ea, dar şi opt muncitori din microzbuz au fost duşi la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, accidentul s-a produs pe DN 65, în localitatea Albota, iar primele cercetări arată că o femeie aflată la volanul unui autoturism Seat a pierdut controlul volanului într-o curbă, pe fondul vitezei, iar maşina a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un microbuz care transporta muncitori.

În urma impactului, şoferiţa şi o pasageră aflată în autoturism au fost rănite, iar opt dintre pasagerii din microbuz au avut şi ei nevoie de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a declarat că femeia aflată la volanul autoturismului a rămas încarcerată şi a fost resuscitată, ulterior fiind dusă la spital.

De asemenea, pasagera din autoturism şi opt dintre ocupanţii mocrobuzului au fost duşi la spital. Singurul implicat în accident care nu a avut nevoie de spitalizare este şoferul microbuzului, care are leziuni uşoare şi a refuzat transportul la o unitate sanitară.

La locul accidentului au intervenit trei ambulanţe SMURD, două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, o ambulanţă de transport victime multiple sar şi doupă echipaje de desdcarcerare din cadrul ISU Argeş.