Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident produs sâmbătă seară pe drumul naţional (DN) 52, în judeţul Teleorman, după ce şoferul unui autoturism care circula cu viteză a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, unde autovehiculul s-a ciocnit de un alt autoturism. Şoferul care a provocat accidentul este în comă, la spital.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au declarat că accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe DN 52, între Turnu Măgurele şi Alexandria. 

Conform primelor informaţii, şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul a derapat şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, patru adulţi şi un copil au fost răniţi.

Patru dintre victime au rămas încarcerate, fiind scoase din maşini de către echipajele de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman. Purtătorul de cuvânt al acestei instituţii, Adrian Gelu Dragomir, a declarat că doi dintre răniţi au fost duşi la spitalul din Turnu Măgurele, în timp ce celelalte trei victime au fost transportate la Spitalul din Alexandria. Cel mai grav rănit este şoferul care a provocat accidentul, care este în comă.