Omul de afaceri Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, luni, după ce şi-ar fi agresat fiica pe stradă, el fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, luni, după ce şi-ar fi agresat fiica pe stradă, în urma unui conflict.

"'În jurul orei 13.00 a fost formulat un apel la 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au constatat faptul că cele două persoane sunt tată şi fiică şi conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu", spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

Într-o înregistrare a incidentului, difuzată de cancan.ro, se observă cum tânăra, aflată în maşină, pe bancheta din spate, strigă: "Mă ia acasă şi mă bate. Mă bate, mă rupe în bătaie! M-a luat de păr din mijlocul străzii, de picioare".

În imagini se mai observă cum fostul deputat Cristian Boureanu, aflat la volan, dă explicaţii poliţiştilor care au înconjurat maşina: "Plecată de sâmbătă de la Constanţa, singură, cu trenul! Am o custodie totală!"

Poliţia Capitalei precizează că atât tatăl, cât şi fiica au fost conduşi la secţie, pentru lămurirea situaţiei. De asemenea, reprezentanţii poliţiei anunţă că a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

"Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale", mai arată poliţiştii.

Cercetările se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

"Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale, cercetări ce se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", spun poliţiştii.