Un avion de mici dimensiuni, cu patru persoane la bord, a ratat vineri decolarea de pe Aerodromul Măgura din judeţul Sibiu, în urma aterizării forţate o persoană fiind rănită şi transportată la spital, au declarat oficiali din Ministerul Afacerilor Interne pentru MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc pe Aerodromul Măgura din localitatea Cisnădie, la scurt timp după ce un avion de mici dimensiuni a decolat.

Oficiali din Ministerul Afacerilor Interne au declarat pentru MEDIAFAX că în aparatul de zbor se aflau patru persoane, iar pilotul ar fi ratat decolarea şi a încercat să redreseze avionul.

În urma impactului cu solul, o persoană a fost rănită şi transportată la spital.

"La bordul avionului erau trei bărbaţi şi o femeie. Aparatul nu a reuşit să ia altitudine. Din datele pe care le avem, avionul nu a luat foc", a declarat Odeta Veştemean, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, incidentul a fost semnalat prin numărul de urgenţă 112, la faţa locului fiind trimise mai multe echipe de salvatori, dar şi ambulanţe pentru transport victime multiple.