Un motor al unui avion de pasageri cu destinaţia Caracas, Venezuela, a luat foc înainte de decolare joi pe un aeroport din Florida (sud-estul SUA), au anunţat oficiali, adăugând că mai multe persoane au fost rănite în timp ce erau evacuate prin ieşirile de urgenţă ale avionului, informează Reuters.

Imaginile televiziunilor arătau Boeingul 767-200ER aparţinând Dynamic International Airways înconjurat de spumă albă şi maşinile pompierilor pe aeroportul internaţional Fort Lauderdale-Hollywood, în timp ce toboganele gonflabile de evacuare erau desfăşurate.
   
Michael Jachles, un purtător de cuvânt al poliţiei, a declarat că 101 persoane, inclusiv echipajul, se aflau la bord. Cincisprezece au fost transportate la spital, dintre care una cu leziuni serioase provocate de arsuri şi alte două cu leziuni mai puţin grave, a adăugat el într-o conferinţă de presă.
   
Incendiul a izbucnit la un motor, în timp ce avionul se pregătea de decolare pe una din cele două piste ale aeroportului, după o scurgere de combustibil.

Puteţi accesa clipul AICI