Procurorii anticorupţie fac, marţi, percheziţii la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov, într-un dosar în care şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, Claudiu Tămârjan, este suspectat de fapte de corupţie.

"Astăzi dimineaţă s-au făcut percheziţii în biroul şefului Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan", a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii fac marţi percheziţii la două adrese din municipiul Braşov, dintre care una la sediul unei instituţii publice.

Percheziţiile au loc într-un dosar în care Direcţia Naţionale Anticorupţie Braşov face cercetări privind "săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către un funcţionar public cu statut special, cu funcţie de conducere în plan local", a precizat sursa citată.

În această cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi al Direcţiei Generale Anticorupţie.