IJP Prahova a emis, astăzi, o alertă, privind două adolescente date dispărute în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fetele, ambele în vârstă de 15 ani, sunt din Botoşani, respectiv Giurgiu, însă verificările derulate până cum au stabilit că acestea s-ar deplasa împreună, s-a stabilit faptul că cele două minore se deplasează împreună, pe ruta Bucureşti-Braşov.

 

Astfel, Arianna Gabriela Hulpan, din comuna Curteşti, jud. Botoşani, ar fi părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 şi până în prezent nu a revenit şi nici nu a contactat familia.

 

Poliţia anunţă că fata are 1,85 m înălţime, aproximativ 125 kg, păr brunet lung, ochi verzi. Oamenii legii nu au detalii despre vestimentaţia acesteia, la momentul plecării.

 

Duminică, pe 9 mai, şi poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat din comuna Cosoba, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că în dimineaţa zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 - 05.00, fiica sa, Narcisa Teodoroiu, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

 

Aceasta are 1,70 metri înălţime, 56 kg, ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare şi poartă ochelari de vedere.

 

La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâş, pantaloni negri largi, adidaşi negri şi un rucsac negru.

 

Cetăţenii care deţin informaţii cu privire la cele două minore să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie!

 

 

 

 

Sursa: www.telegrama.ro