Duminică avem încă o zi rece, dar cu soare în ţinuturile nordice. În schimb, în jumătatea sudică, atmosfera se menţine închisă şi o să plouă slab în Oltenia şi Muntenia, iar pe seară şi la noapte precipitaţiile se vor extinde treptat.

Până atunci, maximele pornesc de la 2...3 grade în depresiuni şi ajung pe la 10 grade în vestul ţării.

În Dobrogea şi Bărăgan se adună norii, spre seară apar şi ploile, iar după lăsarea nopţii o să fie lapoviţa şi ninsoare. Temperaturile se menţin la valori scăzute pentru acest moment al anului şi pe la amiază se vor înregistra în jur de 7...8 grade.

Se schimbă vremea şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Cerul se umple de nori, iar precipitaţiile vin mai ales la apropierea nopţii. Mai întâi o să plouă, după care apar ninsorile şi lapoviţă. Termic, nu sunt schimbări faţă de ziua trecută: maximele se opresc pe la 8...9 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, temperaturile cresc faţă de ieri, dar tot va fi mai frig decât în mod obişnuit. Pe aici găsim vreme frumoasă şi un pic de ceaţă acum, dimineaţa.La munte, ninsorile apar pe seară, în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi de Curbura. În rest avem vreme bună şi doar câţiva fulgi de zăpadă. Vântul sufla mai tare pe creste, iar temperaturile rămân scăzute. În continuare este pericol foarte mare de avalanşe, îndeosebi în masivele din sudul ţării.

Luni se face mai frig şi vin precipitaţii destul de serioase, tot în jumătatea de sud a ţării. Vorbim despre ninsori la deal şi la munte; lapoviţă, ninsoare, dar şi ceva ploi pe la câmpie. Vântul devine activ aproape peste tot, iar la munte o să fie viscol.

Marţi avem vreme foarte rece pentru acesta perioadă. Se arată soarele şi doar prin sud-vest şi în sudul extrem e posibil să plouă slab. Pe seară apar alte precipitaţii, care cuprind jumătatea estică a ţării.