Medicul erou care a suferi arsuri pe 40% din suprafaţa corpului este transportat în aceste momente la un spital din Belgia. Informaţie de ultimă oră. Medicul erou cu arsuri pe o mare partea din suprafaţa corpului este transferat chiar în aceste momente spre Belgia.

După tragedia de noaptea trecută, răniţii au fost transportaţi la spitalele din Iaşi. 7 persoane sunt în stare critică, infectate cu şi cu arsuri grave. Printre acestea se află şi medicul erou care a trecut prin foc ca să-i scoată pe răniţi. Acesta va fi transferat astăzi într-un spital din Belgia după ce a ajuns cu o aeronava militară la Bucureşti.

România a trecut prin cel mai puternic incediu după Colectiv. 10 oameni au murit deja la Spitalul din Piatra Neamţ, noaptea trecută, unde erau internaţi în stare critică după ce se infectaseră cu coronavirus. Erau pe un pat de spital, se luptau şi se rugau să trăiască şi au murit arşi de vii.

Cei care au fost răniţi în spitalul din Piatra Neamţ au fost transportaţi de urgenţă la Iaşi. Printre cei grav răniţi se află şi medicul care era de gardă noaptea trecută IOAN CĂTĂLIN DELCIU şi care a sărit în foc să-i scoată pe pacienţii care aveau nevoie de ajutor. Acum se luptă şi el să trăiască. A fost transferat noaptea trecută cu o aeronavă militară la Spitalul Floreasca din Capitală unde era un singur loc liber pentru marii arşi. În urmă cu puţin timp, medicul eroul a fost urcat într-o aeronavă militară şi va ajunge în această dimineaţă în Belgia.

Medicii sunt rezervaţi în aceste momente cu privire la şansele de supravieţuire pe care le are, asta pentru că a suferit arsuri pe o suprafaţă mare a corpului