Televiziunea lui Lazarus, Zeus Tv, a rămas fără licenţă. Motivul a fost acela că, în urma unor controale, inspectorii CNA au găsit sediul închis. Controalele Consiliului Naţional al Audiovizualului au avut loc în jurul datei de 26 iunie 2013.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), televiziunea lui Luis Lazarus, Zeus Tv, şi-a întrerupt emisia mai mult de 90 de zile şi nu a notificat acest lucru CNA-ului, nespecificând care sunt motivele pentru care au recurs la această acţiune.

Conform Legii audiovizualului, o licenţă Tv poate fi retrasă în cazul în care  “titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului”.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, pe 16 noiembrie 2010, ca Luis Lazarus să preia, de la societatea Info Eureshop SRL, licenţa audiovizuală pentru televiziunea de teleshopping Canal Teleshop şi să schimbe denumirea postului în Zeus TV. Televiziunea a început să emită în luna mai 2011.

Sursă: paginademedia.ro