Cand este vorba despre ciolan, se pare ca useristii sunt mai agresivi in interiorul partidului decat colegii lor din alte partide. Iar limbajul ascunde probleme mari.

Liderul USR, Dan Barna, a avut o ieşire nervoasă într-o şedinţă de partid la adresa Anei Ciceală, consilier CGMB care vrea să candideze în sectorul 3 la funcţia de primar. Dan Barna i-a reproşat colegei sale ieşirile critice pe tema înţelegerii cu PNL ca liberalii să dea candidatul la sectorul 3 şi nu PNL.

 

Transcriptul înregistrării prezentate de PS News:

 

Dan Barna: Şi atunci trebuia să deschid, să facem o mutare ordonată cu campania, să facem ceva să punem presiune, că lor li se rupe, semnăturile lor le iau la xerox. Pe când dacă le dăm cartof fierbinte şi le spunem dacă vreţi să faceţi echipă cu Nicuşor vorbiţi, din punctul nostru se poate, ajungem la un acord 3 la 3 care e pe masă. Efectul a venit instantaneu pentru că ştiu şi ei că nu le convine. Asta a fost logica generală. Iar stadiul discuţiilor tu îl ştiai foarte bine. Nu poţi ca om politic care vrei să faci pe termen lung carieră într-un oraş, într-o ţară să reacţionezi cu un cuţit la fiecare chestie că nu ne ajută. Adică ok. De fapt ce-a fost asta? Tu şi câţiva colegi aţi vrut să punctaţi intern, să-şi ia Barna hate. Ne convine deal-ul până la urmă. Îşi ia Barna nişte hate, oricum el e out. Dar asta ne afectează pe toţi. Dacă îmi daţi mie castane nu vă ajută nici pe voi în campanie electorală. În restul perioadei, când avem alegeri interne pot să înţeleg. Ne afectează pe toţi, faptul că m-ai slăbit pe mine interne…

 

Ana Ciceală: Tu ai ieşit cu acel articol. De ce nu m-ai sunat că ieşi cu acel articol? Că uite ce am discutat cu Orban. Eu nu-mi amintesc de informarea asta către BN.

 

Restul dialogului spumos il puteti citi aici : https://www.stiripesurse.ro/barna-ciceala-inregistrare-usr_1488482.html