Declaraţia pe propria răspundere cu care poţi ieşi din casă poate fi refolosită. Pentru a face asta, susţine Jandarmeria română, e de ajuns să faci o modificare simplă pe foaie.

 

Românii pot ieşi din case doar dacă au asupra lor declaraţia pe propria răspundere în care să specifice clar motivul pentru care circulă, locul unde merg şi adresa de reşedinţă. Mulţi au însă drumuri mai dese de făcut şi e dificil să completeze o nouă declaraţie de fiecare dată când ies din casă.

 

Jandarmeria română a explicat că declaraţia pe propria răspundere poate fi refolosită: "Astăzi, colegul nostru Adrian a primit o întrebare din partea domnului Tudor:

 

"Domnule, mie şi soţiei mele ne este greu să găsim atâtea hârtii prin casă, pe care să le completăm, de fiecare dată când ieşim la cumpărături. Putem refolosi declaraţia, prin modificarea datei cu pixul sau cu pastă corectoare?".

 

Răspuns: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declaraţia respectivă, iar motivele deplasării şi traseul rămân neschimbate."

 

 

 

 

Sursa: www.observator.tv