Numărul cazurilor de coronavirus în România a au urcat marţi la 184. Totodată, numărul persoanelor care s-au vindecat a urcat la 16. Ultimele cazuri au fost înregistrate în judeţele: 7 în Iaşi, 2 în Suceava, 2 în Neamţ şi câte unul în Ialomiţa, Mureş, Botoşani, Bistriţa Năsăud şi Vrancea

 

Au fost înregistrate alte 16 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 7 în Iaşi, 2 în Suceava, 2 în Neamţ şi câte unul în Ialomiţa, Mureş, Botoşani, Bistriţa Năsăud şi Vrancea. Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 21 şi 65 de ani.

 

De asemenea, din cele 184 de persoane confirmate pozitiv 16 au fost declarate vindecate şi externate (15 din spitalul din Timişoara şi unul de la Bucureşti).

 

În cursul acestei zile vor mai fi externate alte trei persoane de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.

 

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 3282 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 16610 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

 

 

 

 

 

Sursa: www.biziday.ro