Tanarul de 24 de ani care studiaza in China si care s-a prezentat luni dimineata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau, acuzand simptome asemanatoare gripei, nu este infectat cu noul coronavirus.

 

Ministerul Sanatatii a anuntat, marti dimineata, ca tanarul transferat la Institutul National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals" nu este infectat cu noul coronavirus.

 

"Investigatiile efectuate pacientului care a fost transferat ieri de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals au aratat ca acesta nu este infectat cu noul coronavirus, ci are ale afectiuni virale.

 

Pacientul a fost testat si a avut rezultate pozitive pentru gripa si adenovirus, primind tratament medical de specialitate", a transmis Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat remis Ziare.com.

 

Tanarul urmeaza sa fie externat marti.

 

Amintim ca tanarul de 24 de ani s-a intors din China in urma cu opt zile. El a ajuns initial la Spitalul Judetean Bacau si apoi a fost transferat la Bucuresti, la Institutul National de Boli Infectioase "Prof. dr. Matei Bals".

 

 

 

Sursa: www.m.ziare.com