Unul dintre apropiaţii Cristinei Ţopescu, Diana Maria, care se ocupa şi de administrarea paginii publice de Facebook a fostei jurnaliste, a transmis un mesaj public după moartea ei.

 

Aceasta afirmă că era vecină şi prietenă cu Cristina Ţopescu, precizând că ea este cea care a sunat la 112 ca să anunţe că fosta jurnalistă nu răspunde la telefon de câteva zile.

 

În acest mesaj, Diana Maria mai susţine că fiica celebrului  comentator sportiv ”avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. In plus, aşa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune şi sa povestim”.

 

”Nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”, se mai arată în postarea de pe Facebook.

 

Îndrăgita jurnalistă Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani! Ea a fost găsită fără suflare, duminică seară, de oamenii legii, în locuinţa din Tunari, după ce o vecină a dat alarma, îngrijorată că nu a mai văzut-o de 3 săptămâni.

 

Mesajul complet postat pe pagina publică de Facebook a jurnalistei Cristina Ţopescu:

 

”Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câţiva ani.

Cristina care imi este prietena şi vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene!

 

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă. Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii! Vă mulţumesc anticipat.

 

Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitaţii, nu ştia unde va merge de Crăciun şi Revelion. In plus, aşa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune şi sa povestim. Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Aşa e Cris.

 

Fiţi DECENŢI! Nu aţi cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informaţii hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină! Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

 

Totul va fi public. DECENT. Şi nu credeţi prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de căţeii ei, aşa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.”

 

Decesul Cristinei Ţopescu s-a produs în urmă câteva zile, conform autorităţilor. Până în acest moment nu se ştie cauza.

 

Cristina Ţopescu a fost fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu. S-a născut la Oradea, în 1960, şi a fost arestată în 1989 timp de 3 luni, după ce a fost prinsă încercând să fugă din ţară.

 

Cristina Ţopescu s-a făcut remarcată ca prezentatoare de ştiri, fiind crainică la Pro TV câţiva ani, apoi  prezentatoare la Prima TV.

 

În 2013, ea a demisionat după ce s-a înscris în PSD. La acea vreme, jurnalista i-a mulţumit fostului preşedinte al PSD Ion Iliescu, care, potrivit acesteia, a fost primul om la care a mers să se sfătuiască atunci când a luat hotărârea de a intră în PSD.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro