O fată obligată de prietenul ei şi de unchiul acestuia să se prostitueze, deşi avea doar 15 ani, a povestit, pentru Mediafax, clipele traumatizante prin care a trecut atunci când şi-a pierdut virginitatea cu un client şi a povestit de bătăile pe care le încasa atunci când refuza să-şi vândă trupul.

 

Cazul a ieşit la iveală când poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de mama adolescentei că fiica ei este obligată să se prostitueze şi au început cercetările.

 

Adolescenta a povestit momentele traumatizante când prietenul ei, de aceeaşi vârstă ca ea, o forţa să-şi vândă trupul. Nu făcea acest lucru singur, ci împreună cu unchiul lui, în vârstă de 40 de ani, care o bătea pe copilă atunci când refuza clienţii.

 

„S-a întâmplat să şi refuz relaţii sexuale. M-a bătut unchiul fostului meu prieten, iar fostul meu prieten era prezent când asta se întâmpla. Mi-am pierdut virginitatea de curând, dar nu cu prietenul meu… ci cu un client. A fost groaznic. Nu trebuia să fac asta, chiar dacă îl iubeam pe el. Nu trebuia. Mi se pare o prostie ce am făcut. Pe el nu l-a deranjat că mi-am pierdut virginitatea cu un client, pentru el contau numai banii. Îşi bătea joc de mine. Adică spunea că mă iubeşte, dar în inima lui era o altă fată şi în capul lui erau numai banii. Nu mai vreau niciun bărbat în viaţa mea. La un moment dat, am fost dusă la un grătar şi acolo am fost bătută, iar unchiul lui mă bătea de fiecare dată când refuzam să fac ce zicea el”, a mărturisit adolescenta pentru corespondentul Mediafax.

 

Copila a adăugat că şi-a ameninţat iubitul că va merge la Poliţie şi va reclama bătăile pe care le suportă şi tot ceea ce i se întâmplă, însă acesta i-a spus că nu are ce să i se întâmple, deoarece „are relaţii”.

 

„Era prezent la bătăile astea şi fostul meu prieten, dar el nu zicea nimic. I-am zis de multe ori că nu e bine, că sunt minoră, că o să-i zic mamei şi că ea o să meargă la poliţie, dar el zicea că sunt proastă şi dacă o să ajungem vreodată la poliţie, să zic că nu fac asta, pentru că dacă zic da, el nu o să aibă nicio problemă, că are relaţii”, a spus adolescenta.

 

Adolescenta mai spune că era dusă la petreceri sau acasă la mai mulţi bărbaţi, unde era obligată să se prostitueze. Ea îşi aminteşte că le explica şi clienţilor că este minoră, dar aceştia nu reacţionau în niciun fel.

 

„M-au întrebat câţi ani am, le-am zis că am 15 şi mi-au zis că nu e problemă, că sunt destul de mare şi că e bine ce fac, câtă vreme e din dragoste pentru prietenul meu, pentru că au vrut să ştie şi de ce o fac. Un act dura 20 de minute, mă trimiteau cu taxiul şi apoi tot taxiul mă lua de acolo. Le duceam lor banii, iar ei îi împărţeau cu mine", a mai spus fata.

 

Ea a mai spus că tariful pe care îl încasa de la clienţi era de 50 de lei pentru 20 minute şi că erau situaţii în care la aceeaşi adresă trebuia să se ocupe de doi bărbaţi şi era plătită dublu. Când ajungea la locuinţa clientului, fata avea întotdeauna un alt nume.

 

După câteva luni de cercetări, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurori DIICOT Teleorman, au stabilit că, în perioada iulie – august 2019, prietenul fetei şi unchiul acestuia ar fi profitat de vulnerabilitatea fetei, iar sub promisiunea obţinerii de câştiguri uşoare şi sub constrângerea morală, cei doi ar fi determinat-o să practice prostituţia în folosul lor.

 

În urma probelor, Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă faţă de unul dintre bărbaţi.

 

 

 

 

 

 

Sursa: www.hotnews.ro