O fată de 10 ani din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, este căutată de poliţişti, criminalişti şi jandarmi, după ce părinţii săi au anunţat că aceasta a plecat de acasă în jurul orei 11.00 şi nu s-a mai întors. La căutări este folosit şi un câine de urmă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, Poliţia oraşului Popeşti Leordeni a fost sesizată, în mod direct, de părinţii unei fete de 10 ani despre faptul că aceasta a plecat în jurul orei 11.00 de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii din Popeşti Leordeni, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Rutier, criminalişti şi jandarmi  efectuează la acest moment activităţi specifice de căutare a minorei. De asemenea, este folosit şi câinele de urmă.

Fata are 1,20-1,30 metri înălţime, păr negru, lung până la nivelul umerilor, prins în coadă, ochi căprui.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu bluză albă cu inscripţia ”New York”, pantaloni negri şi încălţată cu espadrile gri.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiata unitate de politie.